Wie zijn wij?

"Wij zijn Nordic Adventure Trails!"Wij, Leon de Heer (1968) en Maurice van der Plaats (1978), hebben Nordic Adventure Trails in 2013 opgericht. Tijdens ons jarenlange dienstverband bij Defensie hebben wij tijdens oefeningen, trainingen en uitzendingen veel kennis en vaardigheden opgedaan op het gebied van (over)leven in koud weer, navigatie, lawinekunde, het maken van noodonderkomens, bergveiligheid en EHBO. Samen hebben wij al vele honderden kilometers ervaring op de sneeuwschoen en ski en beheersen verschillende skitechnieken, zoals langlaufen en telemarken. 

De afgelopen jaren hebben wij, eerst privé en later professioneel, groepen begeleid bij het organiseren en uitvoeren van (berg)tochten op meerdere niveaus door Italië, Noorwegen, Schotland, Tsjechië en Zwitserland. Onze voorliefde voor de ongerepte en ontzagwekkende natuur van Noorwegen, is de reden dat wij ons juist in dit land hebben gespecialiseerd. 

Tijdens één van de onvergetelijke Nordic Adventure Trails ervaringen, brengen wij graag onze passie voor Noorwegen en onze kennis en vaardigheden op jou over. 


" Ons doel is om iedereen op eigen niveau te laten ervaren wat het mooie ruige Noorwegen
te bieden heeft. "