Wie zijn wij?Mijn naam is Leon de Heer., oprichter van Nordic Adventure Trails.  Tijdens mijn jarenlange dienstverband bij het Korps Mariniers heb ik tijdens oefeningen, trainingen en uitzendingen veel kennis en vaardigheden opgedaan op het gebied van (over)leven in koud weer, navigatie, lawinekunde, het maken van noodonderkomens, bergveiligheid en EHBO. Bij elkaar al vele honderden kilometers ervaring op de sneeuwschoen en ski, waarbij ik ook diverse skitechnieken, zoals langlaufen en telemarken, beheers.  

De afgelopen jaren heb ik eerst vrienden en kennissen mee op avontuur genomen, wat zo goed beviel dat ik uiteindelijk heb besloten om op professionele wijze, groepen te begeleiden. Mijn doel hierbij is om de deelnemers een onvergetelijk avontuur te bezorgen. 

Door deze jaren heen heb ik mezelf ontwikkeld in het organiseren en uitvoeren van (berg)tochten op meerdere niveaus door Italië, Noorwegen, Schotland, Tsjechië en Zwitserland. Vanwege de ongerepte, ontzagwekkende natuur en de rust en stilte van met name Noorwegen, is dit de reden dat ik mij juist in dit land heb gespecialiseerd.

De reizen worden door mijzelf en een mede instructeur begeleid. Tijdens één van de onvergetelijke Nordic Adventure Trails ervaringen, brengen wij graag onze passie voor Noorwegen en onze kennis en vaardigheden op jou over
Wij hopen je snel een keer mee te kunnen nemen op een van onze tochten!


" Ons doel is om iedereen op eigen niveau te laten ervaren wat het mooie ruige Noorwegen
te bieden heeft. "