Wie zijn wij?

"Wij zijn Nordic Adventure Trails!"Wij, Leon de Heer (1968) en Maurice van der Plaats (1978), hebben Nordic Adventure Trails in 2013 opgericht. Tijdens ons jarenlange dienstverband bij Defensie hebben wij tijdens oefeningen, trainingen en uitzendingen veel kennis en vaardigheden opgedaan op het gebied van (over)leven in koud weer, navigatie, lawinekunde, het maken van noodonderkomens, bergveiligheid en EHBO. Samen hebben wij al vele honderden kilometers ervaring op de sneeuwschoen en ski en beheersen verschillende skitechnieken, zoals langlaufen en telemarken. 

De afgelopen jaren hebben wij eerst onze vrienden en kennissen mee op avontuur genomen, en dat beviel zo goed dat we uiteindelijk hebben besloten om op professionele wijze, groepen te begeleiden zonder daarbij ons doel, de deelnemers een onvergetelijk avontuur te bezorgen, uit het oog te verliezen.

Door deze jaren heen hebben we ons ontwikkeld in het organiseren en uitvoeren van (berg)tochten op meerdere niveaus door Italië, Noorwegen, Schotland, Tsjechië en Zwitserland. Vanwege de ongerepte, ontzagwekkende natuur en de rust en stilte van met name Noorwegen, is dit de reden dat wij ons juist in dit land hebben gespecialiseerd.

Tijdens één van de onvergetelijke Nordic Adventure Trails ervaringen, brengen wij graag onze passie voor Noorwegen en onze kennis en vaardigheden op jou over. We hopen je snel een keer mee te kunnen nemen op een van onze tochten!


" Ons doel is om iedereen op eigen niveau te laten ervaren wat het mooie ruige Noorwegen
te bieden heeft. "