Verhuur

Verhuur
Wil je graag op pad maar heb je niet de juiste spullen? Wij verhuren outdooruitrusting en kampeerartikelen tegen een aantrekkelijke prijs, ook als je niet aan een van onze reizen deelneemt. Scroll naar beneden voor een greep uit ons assortiment. Mocht je materialen nodig hebben die hier niet bij staan, bel/mail ons!

(Oud) deelnemers aan onze reizen en veteranen op vertoon van de Veteranenpas, ontvangen 15% korting op het huurbedrag. Bij het afhalen van de materialen krijg je een korte uitleg over het gebruik. Het huren van de materialen is op basis van beschikbaarheid. 

Voor het gehuurde materiaal dient u een borg te betalen. Deze borg is afhankelijk van de waarde van de gehuurde materialen en staat vermeld op de factuur. U ontvangt de betaalde borg weer terug zodra u de gehuurde materialen volledig en onbeschadigd inlevert. Op al onze huurartikelen zijn de huurvoorwaarden van toepassing. De kleuren van materialen op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleur.

Kom naar onze locatie; Basecamp Den Haag, Laan van Waalhaven 251, 2497 GL, DH!
Voor (huur) materiaal of voor het informeren naar de tochtmogelijkheden in de "Berghut".
Koffie staat klaar!

Helsport Varanger 4-6 pers. €15 p/d
Ontwikkelt in het koude Noorden van Noorwegen en uitermate geschikt voor het hele jaar kamperen. Voorzien van grondzeil en binnentent.

Helsport Varanger 12-14 pers. incl houtkachel. €25 p/d
Ontwikkelt in het koude Noorden van Noorwegen en uitermate geschikt voor het hele jaar kamperen. Voorzien van houtkachel om de koude nachten behaaglijker te maken.

Kotakeiittio Tundra Grill €10 p/d
Traditionele Finse vuurplaats waar de totale maaltijd op gemaakt kan worden. Inclusief bbq roosters, ketelonderzetters en visplanken. Ideaal om met familie of vrienden lekker om het haardvuur te zitten. Toegestaan op vrijwel alle campings. (Doorsnee 1 meter)

Fjällräven Keb 4 pers. €15 p/d
Extra sterke en veilige expeditietent, die geoptimaliseerd is voor extreme omstandigheden en uitdagend terrein. Perfect voor zwaardere (winter) trektochten en kamperen boven de boomgrens.

North Face VE 25. €8 p/d
Een tent die al meermaals bewezen heeft de meest extreme condities op de meest barre plaatsen op deze planeet aan te kunnen. 
Met de VE 25 creëer je een veilige thuis, altijd, overal.

Abisko Dome 3 pers. €15 p/d
Ruime en stabiele koepeltent met twee royale leefruimtes. Een lichtgewicht en comfortabele trekkerstent voor gebruik in de vier seizoenen, in alle weersomstandigheden.


Mammut Denali Extreme -50 €7 p/d

DE slaapzak voor de meest extreme tochten! Wordt gebruikt voor Noord- en Zuidpoolexpedities. Als je het hier nog koud in hebt, kun je beter thuisblijven!

Mammut/ Ajungilak Tyin Extreme -30 €7 p/d
Synthetische slaapzak ideaal voor vochtige, koude gebieden in het hoge Noorden en biedt slaapcomfort, ook bij de hardste omstandigheden. Met de Trinity Construction (anatomisch geoptimaliseerde extra isolatie met robuuste stoffen aan het hoofd- en voeteneinde) en een extra synthetische laag bij de voeten wordt een enorme warmte-isolatie bereikt. De robuuste en duurzame buitenstof biedt maximale beschutting tegen vocht en is toch ademend.

Fjällräven Singi €5 p/d
Soepele en warme donsslaapzak met uitstekende isolatie die zeer compact opgerold kan worden. Comfortabele capuchon met thermokraag en royaal voeteneinde. Comforttemp -8. Extreemtemp -15.

Fjällräven Singi Women €5 p/d
Soepele donsslaapzak speciaal voor dames. Uitstekende isolatie en zeer compact formaat, comfortabele capuchon met thermokraag en extra warm voeteneinde. Comforttemp -8. Extreemtemp -15. Door de kortere lengte en iets bredere snit rond de heupen is de slaapzak perfect aangepast aan het vrouwenlichaam.

Fjällräven Kajka 100ltr. €7 p/d
Geavanceerde trekkersrugzak met hoog draagcomfort en slimme functies. Draagsysteem met Perfect Fit-verstelling en hoofdvak met Wet/Dry-compartiment.

Fjällraven Abisko 75ltr. €5 p/d
Eenvoudige, lichte trekkersrugzak met een comfortabel verstelbaar draagsysteem speciaal voor mannen. Smalle belijning, ruim hoofdvak en diverse vakken.

Fjällräven Abisko 35ltr. €3 p/d
Lichtgewicht, stabiele reisrugzak met uitstekende ventilatie en optimaal draagcomfort. Groot hoofdvak en veel praktische vakken, zelfs op de heupgordel.

Div. multi-fuelbranders €2 p/d
Uitvoeringen in zowel gas als benzine, of allebei.

Fjellpulken explorer €7 p/d
Bagageslee voor winterse trektochten. Vervoer van alle soorten uitrusting. Ruime inhoud, expeditie uitvoering.

Fjällräven Windsack €1 p/d
Lichtgewicht windzak voor één persoon van sterk ripstop nylon dat wind, sneeuw en regen buitenhoudt. Openingen voor hoofd en armen. Handig voor als er geen beschutting in de buurt is.


Fjällraven Bergtagen eco shell                Fjällraven Bergtagen eco shell broek          Fjällraven Expedition Dons  jack 
jacket (of vergelijkbaar) €10 p/d             (of vergelijkbaar) €10 p/d                              (of vergelijkbaar) €12 p/d 
Waterdichte jas met 3 lagen               Waterdichte broek met 3 lagen              Zeer warme dons jas voor 
voor geavanceerde activiteiten          voor geavanceerde activiteiten             extreme weersomstandigheden
in bergachtig terrein.                           in bergachtig gebied.

Fjällräven Windsack €1 p/d
Lichtgewicht windzak voor 3 personen van sterk ripstop nylon dat wind, sneeuw en regen buitenhoudt. Openingen voor hoofd en armen. Handig voor als er geen beschutting in de buurt is.

Gps Garmin div. types. V.a. €2 p/d
Voor een juiste plaatsbepaling, zeker in lastige gebieden.

Motorola safety portofoons €2 p/d
Feilloos en haarzuiver bereik in extreme omstandigheden tot wel 10 km!

Tubbs Flex VRT sneeuwschoenen €5 p/d

Best getest! Levert topprestaties in alle terreinen. Voorzien van Tubbs DynamicFit binding voor zeer makkelijk bevestigen. Voorzien van traction bars voor uitstekende grip, ook op steile bevroren hellingen. Voorzien van stijghulp voor steile beklimmingen.

Nordic Adventure Trails Verhuur
C. Huijgensweg 6, 2408 AJ
Alphen ad Rijn (alleen op afspraak) 

+31(0)652417290

info@nordicadventuretrails.com