Veteranen

Jarelang hebben wij bij Defensie gewerkt en zijn allebei op uitzendingen geweest; wij zijn veteranen. Nordic Adventure Trails heeft zich aangesloten bij het kortingsprogramma van de Stichting Onbekende Helden, speciaal voor veteranen.

Stichting Onbekende Helden is een organisatie ontstaan vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid. Een veteraan is een (voormalig) militair die onder oorlogsomstandigheden heeft gediend en/of voor één of meerdere vredesoperaties naar het buitenland uitgezonden is geweest. Die militair kan bij ieder krijgsmachtdeel hebben gediend en zowel in detachementsverband of individueel uitgezonden zijn geweest. De veteranen verdienen deze waardering in de vorm van korting met veteranenpas of steun bij het vinden van een baan.

Wij bieden veteranen een korting op onze Experiences aan van 5% tot 10% van de reissom. Geef voorafgaand aan het boeken van een van onze Experiences aan dat je een veteraan bent en informeer naar de mogelijkheden.