VvKR & STO-reisgarantie

Vereniging van kleinschalige reisorganisaties (VvKR)

Nordic Adventure Trails is lid van de VvKR, de Vereniging van kleinschalige reisorganisaties. De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Wij bundelen onze krachten en delen onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Garantie geregeld: STO Garant
Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Nordic Adventure Trails gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. 
U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl. Bij elk (reis)aanbod van [naam onderneming] op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). De werking Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Nordic Adventure Trails, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Nordic Adventure Trails. Mocht Nordic Adventure Trails voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.