Voor wie?

Omdat alle Experiences op maat gemaakt kunnen worden, zijn ze geschikt voor iedereen. Voor bedrijven, een groep vrienden of vriendinnen, een gezin die met de kinderen op zoek is naar iets nieuws in de sneeuw... alles kan!

Wat het ook voor Experience wordt; het is een ervaring die anders dan anders is en je komt in gebieden waar de doorsnee toerist zich niet laat zien. Een echt Noors avontuur!


Vrienden/vriendinnen (--> jazeker ook voor vrouwen!)
Ga jij ook eens per jaar een paar dagen met je vrienden/vriendinnen weg? Wil jij ze graag uitdagen en met elkaar een avontuur beleven? Wij helpen je een fantastische ervaring te organiseren die je vrienden nog lang bij zal blijven! De vriendengroep zal na afloop nog hechter worden en een ervaring voor het leven delen.

Vanaf 4 personen kan je je eigen reis al samenstellen!

Individuele avonturier

Smetteloze sneeuwvelden, ongerepte gebieden, ski, sneeuwschoen, iglo, expeditietent, onbemande berghutten, uitdaging & avontuur; als deze termen je aanspreken, is een van onze tochten zeker wat voor jou!

Vader-kind relatie/ gezin
Breng de relatie met je zoon of dochter of het hele gezin naar ongekende hoogtes! De perfecte manier om dichter tot elkaar te komen en de relatie te versterken. Door samen de intensieve activiteiten te doorlopen, wordt de band hechter. Zwaarte van de tocht wordt op de leeftijd en fysieke gesteldheid aangepast. Vraag naar de aangepaste prijzen.
Met 4 personen kan er al een reis op maat gemaakt worden!

Bedrijven
Stap uit de comfortzone! Geef uw medewerkers een onvergetelijke ervaring door hen met elkaar de ultieme uitdaging aan te laten gaan in Noorwegen! Tijdens de tochten wordt zowel fysiek als mentaal het nodige van uw medewerkers verwacht en komen diverse competenties aan bod:

  • Groepsgericht leiderschap

  • Besluitvaardigheid

  • Samenwerken

  • Discipline

  • Flexibiliteit

  • Aanpassings- en doorzettingsvermogen

  • Ontwikkelen (zelf) vertrouwen

Een compleet programma kan voor uw bedrijf op maat gemaakt worden. Bijvoorbeeld door het invoegen van diverse leiderschapsactiviteiten en andere (team)opdrachten.  De hechte samenwerking die hiervoor vereist is zal nog lang doorwerken in jouw organisatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Scholen
Geef de leerlingen een ervaring om nooit meer te vergeten! Naast de onvergetelijke indrukken die ze opdoen, leren ze dat ze van elkaar afhankelijk te zijn.